Stephanie Struijk

Zaterdag 11 januari 2020, 20:00 uur, Etten-Leur, € 15,00 pp inclusief hapjes en drankjes

Stephanie StruijkZaterdag 11 januari 200, 20:00 uur, Etten-Leur – RESERVEER

Stephanie Struijk bracht onder de naam Stevie Ann op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit, waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar ze een tijdje woonde en werkte. Tijdens deze reis merkte ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. De switch beviel haar zo goed dat er meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold kwamen. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit Bijna thuis is kenmerkend voor haar leven als troubadour.

Met Vanaf Toen (in 2020 in bijna 20 theaters te zien) slaat Stephanie Struijk weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar met de focus vooral op de verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Voordat je Stephanie in de theaters kunt gaan zien geeft ze een aantal intieme huiskamerconcerten waarvan eentje in Etten-Leur!

I Believe in Love (feat Jonathan Jeremiah)

Verlang al te lang

Als de Liefde Maar Blijft Winnen

 

 


Zaterdag 11 januari 200, 20:00 uur, Etten-Leur – RESERVEER